Respecte la Diada de Sant Jordi

sanjordi

 

El Partit Comunista Obrer de Catalunya (PCOC), va estar present el passat 23 d’abril, dia de Sant Jordi, a la rambla de Catalunya i va aprofitar aquest dia per difondre el missatge marxista-leninista i donar a conèixer el Partit al carrer. És un dia especial on el Partit es troba, també, amb simpatitzants, amb gent encuriosida que s’interessa per la política del Partit i, a on també, ven a preus econòmics llibres de divulgació marxistes-leninista i material comunista de col·lecció.

La resta de partits burgesos – d’esquerra a dreta – han aprofitat aquest dia festiu per fer de les seves: enganyar als treballadors i treballadores i a la resta de classes populars de cara a les eleccions del 28 d’abril, on veuen el seu vot com el seu negoci.

Davant d’aquest panorama de segles podem percebre que la classe treballadora està farta de tant fum. La novetat, ara, és un partit de caràcter ultranacionalista, liberal i d’ideologia filo-feixista com és Vox, al qual els mitjans de comunicació donen corda i creen aquesta mena de conflicto d’ideologies i partits on totes són afins a la dominació del sistema de “lliure mercat”.

Concloem amb que ha estat un bon dia per el Partit. Hem pogut conèixer i discutir amb antics simpatitzants del moviment comunista, amb treballadors i treballadores de totes les edats que saben que l’única solució als seus problemes no passa per un vot, ni per la voluntat de cap reformista, sino per la revolució obrera. Aquesta revolució, però, s’ha d’organitzar. Cada cop més podem constatar amb més convicció que la realitat que dóna aquest capitalisme caduc mostra a la classe treballadora que l’organització dins d’un vertader partit revolucionari de caràcter marxista-leninista és l’únic camí per canviar tot el que ha de ser canviat.

 

ORGANIZA’T AMB EL PARTIT!

QUI NO ES MOU NO SENT LES CADENES

 

Comitè Nacional del Partit Comunista Obrer de Catalunya (P.C.O.C.)

 

Con respecto a la Diada de Sant Jordi

 

El Partit Comunista Obrer de Catalunya (PCOC), estuvo presente el pasado 23 de abril, día de Sant Jordi, en la rambla de Catalunya y aprovechó ese día para difundir el mensaje marxista-leninista y dar a conocer al Partido en la calle. Es un día especial donde el Partido se encuentra, también, con simpatizantes, con gente curiosa que se interesa por la política del Partido y donde también vende a precios económicos libros de divulgación marxista-leninista y material comunista de colección.

El resto de partidos burgueses – a izquierda y derecha – aprovecharon el día festivo para hacer de las suyas: engañar a los trabajadores y las trabajadoras y al resto de clases populares de cara a las elecciones del 28 de abril, donde ven su voto como un negocio.

Frente a este panorama de siglos podemos percibir que la clase trabajadora está harta de tanto humo. La novedad, ahora, es un partido de carácter ultranacionalista, liberal y de ideología filofascista como es Vox, al cual los medios de comunicación dan cuerda y crean esta especie de conflicto de ideologías y partidos donde todos son afines a la dominación del sistema de “libre mercado”.

Concluimos con que fue un buen día para el Partido. Pudimos conocer y discutir con antiguos simpatizantes del movimiento comunista, con trabajadores y trabajadoras de todas las edades que saben que la única solución a sus problemas no pasa por un voto, ni por la voluntad de ningún reformista, sino por la revolución obrera. Esta revolución, no obstante, se tiene que organizar. Cada vez podemos constatar con más convicción que la realidad que da este capitalismo caduco muestra a la clase trabajadora que la organización dentro de un verdadero partido revolucionario de carácter marxista-leninista es el único camino para cambiar todo lo que debe ser cambiado.

 

¡ORGANÍZATE CON EL PARTIDO!

QUIEN NO SE MUEVE NO SIENTE LAS CADENAS

 

Comité Nacional del Partit Comunista Obrer de Catalunya (PCOC)

Deja una respuesta

Your email address will not be published. Required fields are marked *